Samla ert lokala motionslandslag och spring Midnattsloppet

Människor springer mot målgången i Midnattsloppet.

Bild: Jonas Persson/cactusmedia.se

Korpen och Midnattsloppet har inlett ett samarbete. Det ger oss bland annat den helt unika möjligheten att få springa loppen i våra Motionslandslagströjor. Vi får även rabatterat pris på startplatserna. Samarbetet innebär även att vi synas på Midnattsloppets hemsida som officiell partner och i nyhetsbrev som går ut till 130 000 personer. Midnattsloppet lockar många motionärer. Fokus är på upplevelsen och glädjen snarare än på prestationer och personbästa.

Varför inte ha en lokal landslagssamling för medlemmar och arbetsplatser?

Stockholm 19 augusti

Innan Midnattsloppet drar igång i Stockholm kör vi en landslagssamling med förbundskapten Dahlen på scenen och peppar inför starten. 

Till anmälan Stockholm (50 kr rabatt)

Värdekod: Korpen50

Malmö 2 september

Loppet äger rum i hjärtat av Malmö och karnevalsstämning har utlovats bland åskådare och löpare.

Till anmälan Malmö (50 kr rabatt)

Värdekod: Korpen50

Digitalt lopp 26 augusti- 10 september

Med Digitala Midnattsloppet kan du springa ett äkta Midnattslopp var du vill, när du vill och hur många gånger du vill under 10 dagar. Spring med vännerna, arbetsplatsen, laget eller själv. Pepp och stämning får du genom lurarna.

Till anmälan digitalt lopp (70 kr rabatt)

Värdekod: Korpen Digitala

Sprid gärna koderna bland era medlemmar och arbetsplatser. Vill ni ha hjälp med att marknadsföra ett lokalt event kopplat till Midnattsloppet så tveka inte att höra er till motionslandslaget@korpen.se

Här kan du läsa mer om Midnattsloppet