Anmälan öppen till Korpens stora mötesplats och förbundsmöte

Den 17–19 maj är det dags för en helg med nätverkande, träning, kunskapspåfyllning men framför allt Korpens viktiga förbundsmöte där vi tillsammans tar beslut om framtiden. Vi ser vi fram emot att få träffa just dig under Korpens mötesplats och förbundsmöte ute på Runö i Åkersberga utanför Stockholm.

All information om Korpens mötesplats som till exempel programmet för helgen, praktisk information som priser och bokningsvillkor och underlag inför förbundsmötet hittar du på mötesplatshemsidan. Det är även här som du anmäler dig till mötesplatsen!

Anmäl dig här

Åsiktstorg – ett nytt koncept för årets mötesplats!

I samband med förbundsmötet provar vi ett nytt koncept som vi valt att kalla för Åsiktstorget. Åsiktstorget syftar till att stärka den demokratiska processen samt öka förankring och delaktighet inför beslut som tas på mötet. På Åsiktstorget får alla deltagare på Mötesplatsen möjlighet att lyfta sina frågor eller åsikter gällande inkomna motioner/styrelsens förslag till förbundsmötet. Vi fördelar respektive motion/proposition i olika mindre rum där samtliga deltagare kan välja vad de vill diskutera närmare eller höra mer om. Medlemsorganisationen som skickat in motionen får till en början möjlighet att föredra den och svara på eventuella frågor. Åsiktstorget avslutas med diskussion mellan deltagarna och föreningar. Åsikterna som tas upp är utanför protokollet.

Vi reserverar oss för att upplägget för Åsiktstorget kan ändras utifrån hur många motioner som inkommit vid motionsstopp. Informationen uppdateras efter motionsstopp 18 mars.

 

Kunskapspåfyllning med workshops

Under lördagen kommer det finnas möjlighet att fylla på kunskapsbanken genom att gå på olika workshops. Varje tillfälle kommer innehålla både teori och praktik.

  • Rekrytering av nya ledare
  • Arbetsplatser
  • AI och idrotten
  • Kommunikation och lokalt påverkansarbete 

 

Mer information om varje workshop finns på mötesplatshemsidan. Hemsidan uppdateras kontinuerligt så håll utkik där för senaste nytt om mötesplatsen.