Rörelsen växer med Motionslandslaget

Motionslandslagets logotyp

Veckans motionstips, världens största tipspromenad och 1 000 medlemmar i Facebookgruppen. Här är de senaste nyheterna om motionslandslaget. 

Motionslandslaget har en hel del på gång den närmaste tiden. Bland annat inför vi "veckans motionstips" med inspiration från vår motionskalender i december. Från och med vecka 5 kommer vi att dela enkla och roliga träningsövningar i våra sociala medier varje tisdag. 

Vill er förening vara med och bidra? Hör av er till emelie.nordh@korpen.se. Det är ett enkelt sätt att synliggöra era ledare, er förening eller er verksamhet.

Gå gärna med i Motionslandslagets Facebook-grupp

Motionslandslagets Facebook passerade precis 1 000 medlemmar. Det är fint att följa det engagemang och den pepp som finns där. Är du inte med än? Gå med här! 

Uppstart för världens största tipspromenad!

Vi är i uppstartsfasen av en digital tipspromenad-aktivitet under 2023. Vi vill sätta fokus på nyttan av att komma ut och röra på sig på ett lustfyllt och enkelt sätt.

Hör gärna av dig om ni i din förening är experter på just tipspromenader! Skicka ett mail till motionslandslaget@korpen.se så kan vi börja planera hur vi kan göra saker tillsammans på ett bra sätt.

Förberedelser för Mitt Everest 2023

Vi återkommer med mer information om Mitt Everest 2023 men tanken är att det också blir en central aktivitet som många i motionslandslaget kan vara med på.

Frågor om motionslandslaget?

Har du funderingar, idéer eller tips? Hör av dig till någon på kansliet eller skicka ett mail till motionslandslaget@korpen.se