Du har väl anmält dig till Mötesplatsen?

Nu är det inte långt kvar till Korpens stora mötesplats och förbundsmöte. Har du inte anmält dig än är det hög tid att göra det!

Program för möteshelgen
Helgen bjuder på en härlig mix av aktiviteter. Du får möjlighet att påverka Korpens framtid under förbundsmötet, du får mingla med korpare från norr till söder, du kanske hittar en ny rolig träningsform och vi fyller på kunskapsbanken genom inspirerande föreläsningar och workshops. Kika in programmet här!

Du väljer vilka ämnen du vill lära dig mer om!
Under lördagen står workshops på programmet. Det finns fyra olika teman att välja mellan - Ledarrekrytering, Arbetsplatser, AI och Idrotten och Kommunikation och lokalt påverkansarbete. Du får möjlighet att gå på två workshops och
varje workshop har begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. I samband med anmälan till mötesplatsen väljer du vilka workshops du vill gå på.

Stort utbud av träningsmöjligheter
Under helgen kommer det finnas möjlighet till träning i olika former och precis som tidigare år kommer vi erbjuda schemalagda träningspass flera gånger per dag. Alltifrån yoga, löpning, stavgång till Pickleball. Utöver passen kan du välja om du vill få upp flåset med en promenad eller en löprunda i den fina naturen intill konferensanläggningen eller varför inte stärka musklerna på hotellets gymanläggning! Och kom ihåg att packa badkläderna för på Runö finns det tillgång till ett poolområde.

Vill du leda ett träningspass eller kanske tycker du det vore roligt att hålla i pausgympan? Hör av dig till motesplats@korpen.se så snackar vi vidare om upplägget! 

Glöm nu inte att skriva upp den 17–19 maj i kalendern och att trycka på anmälningsknappen. Hoppas vi ses!

Anmäl dig här