Gör som Korpen Piteå – häng på Aktiv Senior-veckan!

20 DEC 2022 10:42
Det är dags att börja planera för seniorveckan som äger rum 16-22 januari! Första året var 12 föreningar med, i år 23 — hur många blir det den här gången?

Några av dem som redan har bestämt sig för att vara med är Korpen Piteå som medverkar i seniorveckan för tredje gången.

"Seniorer är en viktig målgrupp för oss och Korpen Sverige, både ur seniorernas hälsosynpunkt och för verksamheten. Seniorer är också förtrogna till varumärket Korpen. Vi har många seniorer som behöver gemenskap, motion och som vill ha roligt tillsammans i dessa tider. Jag önskar att alla Korpen-föreningar, från norr till söder, är med på den här seniorsatsningen. Tillsammans blir vi ännu starkare,” säger Pär Röckner, verksamhetschef Korpen Piteå.

Satsningen handlar om att erbjuda kostnadsfria prova på-aktiviteter för seniorer så att fler i målgruppen hittar till våra verksamheter.  Tanken är att temaveckan ska vara återkommande. I år infaller den vecka 3 och vecka 36.   

Alla Korpens föreningar har möjlighet att medverka efter egen förmåga. Det kan vara alltifrån ett eller ett par pass till specialaktiviteter hela veckan. Ni bestämmer! 

Förbundskansliet stöttar med gemensamt pressmaterial och genom att sprida information i våra olika kanaler. Komplettera gärna med lokal marknadsföring så att ordet sprider sig! 

För mer information kontakta Regina Hedström på regina.hedstrom@korpen.se eller 0709-11 38 38.