Nu öppnar anmälan till Ungagerad 2023

Tre tjejer sitter på en skateramp.

Är du nyfiken på föreningslivet och sitter på en idé som du vill förverkliga? Då kan Ungagerad, Korpens ledarskapsutbildning för unga, vara något för dig! Nu öppnar vi anmälan till 2023 års upplaga av utbildningen som drar igång med en kickoff i Östersund/Åre.

Genom Ungagerad vill Korpen inspirera och stärka ungas engagemang i föreningslivet. Varje år samlar vi ungdomar från olika delar av landet som får fördjupa sig i ledarskap, föreningslära och projektledning. 

För att söka behöver du…

·         Ha fyllt 16 år

·         Sitta på en idé, ett projekt eller en aktivitet som du vill förverkliga

·         Skriva ett personligt brev om varför just du ska få en plats

·         Ha ordnat en vuxen mentor i din förening eller en annan vuxen med föreningsvana.

Årets program består av fyra träffar, varav den första blir en kickoff i Östersund/Åre. Vi gör också ett föreningsbesök hos Korpen Västerås som kommer att visa upp sin anläggning med både parkour och skate. Läs mer om innehållet här.

Anmälan 

Vill du söka till Ungagerad 2023? Skicka in din ansökan till info@korpen.se med ett personligt brev och en kortfattad beskrivning av din idé, ditt projekt eller din aktivitet senast 19 februari. Ange även om du är aktiv i en förening och vem din mentor är.

Märk ditt mejl med ”Ansökan Ungagerad 2023”.

Pris 

16 000 kronor/deltagare (inkl. resa, kost, logi och alla aktiviteter). Beloppet faktureras föreningen.

Deltagaravgiften subventioneras helt via Projektstöd IF. Bidraget betalas ut i samband med fakturering. Notera att bidrag endast erhålles vid genomförande av hela utbildningen. I de fall deltagaren inte genomför hela utbildningen betalas inget bidrag ut (undantag vid uppvisande av läkarintyg).

Känner du dig osäker på vem du ska kontakta i din närmsta förening? Hör av dig till oss så hjälper vi dig! Maila till sara.alfredsson@korpen.se

Ungagerad 2023 genomförs av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet i samverkan med Korpen Storsjön, Skolidrottsförbundet och Korpen Västerås.