Du har väl anmält dig till Korpens mötesplats och förbundsmöte?

En helg med nätverkande, inspirerande föreläsningar och workshops, lustfylld träning, mingel och möten där viktiga beslut ska tas för framtiden. Visst låter det som en helg som du bara inte får missa! 

Vilka workshops vill du gå på?
Under lördagen står workshops på programmet. Det finns fyra olika teman att välja mellan där du får möjlighet att gå på två av dem.

En av de externa föreläsarna är Ida Blomstrand från Riksidrottsförbundet/SISU Idrottsutbildarna. Ida är Korpens kontakt på Riksidrottsförbundet och hon har bakgrund som instruktör i Korpen Östergötland och jobbade med Korpen även som konsulent på RF-SISU Östergötland. På mötesplatsen ska Ida leda oss i workshopen som handlar om ledarrekrytering.

— Vi kommer främst att fokusera på hur ni kan skapa återväxt och fylla på med organisationsledare för att skapa en hållbar förening. Vi vet att en väl fungerande styrelse är av stor vikt när det gäller att driva en förening, säger Ida.

I samband med anmälan till mötesplatsen väljer du vilka workshops du vill gå på av Ledarrekrytering, Arbetsplatser, AI och Idrotten och Kommunikation och lokalt påverkansarbete. Varje workshop har begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller.

Intresseanmälan för att hålla i träningsaktiviteter!
Under mötesplatsen kommer det finnas möjlighet att träna och aktivera sig på olika sätt. Vill du leda ett träningspass eller kanske tycker du det vore roligt att hålla i pausgympan? Hör av dig till motesplats@korpen.se så snackar vi vidare om upplägget! 

Glöm nu inte att skriva upp den 17–19 maj i kalendern och att trycka på anmälningsknappen. Hoppas vi ses!

Anmäl dig här