Marknadsföring

Här har vi samlat material som hjälper din förening med marknadsföring. Här hittar du Korpens grafiska profil, bilder, logotyper och hur du hittar till Korpen Toolbox som är vår plattform för dynamiska mallar.

Sociala medier

Syns man inte finns man inte och idag är sociala medier ett mycket bra verktyg för att visa upp sin verksamhet och nätverka med sina medlemmar. Behöver ni tips och riktlinjer för hur ni kan arbeta strategiskt med er Facebooksida, Instagram, Youtube eller kanske Twitter så går det bra att höra av sig till oss på info@korpen.se.
Grafisk profil & Logotyp

Här kan du läsa om och ladda ner Korpens gemensamma grafiska profil samt ladda ner våra olika logotyper.

Läs mer
Föreningshemsidor

Har din förening en föreningshemsida i Umbraco under korpen.se, då finns här hjälp och stöd om du behöver!

Föreningshemsidor
Korpen Toolbox

Med hjälp av Korpen Toolbox kan du enkelt skapa marknadsföringsmaterial till din förening. 

Läs mer
Bildbank

På vårt Flickr-konto finns en stor samling bilder som ni får använda fritt. Uppge gärna fotograf i de fall det finns angivet. 

Läs mer
Korpens profilkläder

Korpen har i samarbete med Länna sport en klädshop där alla Korpens föreningar kan köpa kläder med Korpens logotyp till bra priser.

Här finns kläder som passar både ledare, funktionärer, domare, förtroendevalda och anställda. 

Till klädshopen
Korpens webbshop för exponeringsprodukter och giveaways

I Korpens webbshop för exponeringsprodukter och giveaways kan du både köpa och hyra exponeringsmaterial för att exponera er verksamhet och profilera event, tävlingar och cuper. Varje förening har ett eget inlogg. Maila info@korpen.se om ni saknar inlogg. 

Korpens webbshop