Rabatter och specialavtal

Som medlemsförening i Korpen har du tillgång till massor av bra erbjudanden och förmåner. Under varje erbjudande framgår vad det är som gäller.

Kläder och utrustning

Tack vare bra samarbeten med flera stora leverantörer får Korpens medlemsföreningar bra priser på kläder och annan utrustning. Du hittar en stor del av utbudet i Korpens klädshop i samarbete med Länna Sport. 

I Korpens webbshop kan du handla exponeringsmaterial och giweaway-produkter. Webbshopen är ett samarbete med företaget NeH. Varje förening har ett eget inlogg till webbshopen. Har ni glömt bort ert inlogg, hör av er till oss!

Riksidrottsförbundets avtal

Som medlemsförening i Korpen har du också tillgång till Riksidrottsförbundets samtliga avtal (gäller ej Korpens intresseorganisationer). Där finns förmånliga rabatter på resor med båt, tåg och bil. Du hittar också billiga hotellnätter, bra priser på datortillbehör och mycket mer. Läs mer på Riksidrottsförbundets webbplats.

Kompetensutveckling med SISU Idrottsutbildarna

Idrottsrörelsen har ett eget studieförbund. De heter SISU Idrottsutbildarna. Som medlemsförening i Korpen kan du ta del av hela SISUs utbud av utbildningar och inspiration. De kan också hjälpa till med processledning och utbildningar på plats. Du hittar hela utbudet på www.sisuidrottsutbildarna.se.

Idrottslitteratur från SISU Idrottsböcker

SISU Idrottsböcker är idrottens eget bokförlag. Här hittar du allt du behöver kring träning, hälsa, ledarskap och mycket mer. Du kan också gå med i idrottens bokklubb och få månadens bok direkt hem i brevlådan. Läs mer på www.sisuidrottsbocker.se.

Folkspel

Folkspel och Korpen samarbetar sedan flera år tillbaka för att öka intäkterna till svenskt föreningsliv via försäljning av Folkspels olika produkter. Här kan du läsa mer om Korpen och Folkspels samarbete och hur din förening kan öka intäkterna till er verksamhet genom Folkspels utbud. 

För instruktörer

Korpen samverkar med Gymnastikförbundet som erbjuder olika gruppträningsutbildningar runt om i landet. Korpens föreningar betalar samma pris som Gymnastikförbundets medlemmar. Här hittar du samtliga utbildningar i Gymnastikförbundets utbildningskalender.

Frågor? 

kommunikation@korpen.se