Korpen och folkspel

 

Folkspel och Korpen samarbetar sedan flera år tillbaka för att öka intäkterna till svenskt föreningsliv via försäljning av Folkspels olika produkter.

Svenskt föreningsliv gör Sverige bättre för alla! Folkspel ägs av föreningslivet och allt överskott går till dem. Bara under 2018 gick 177 miljoner kronor till Sveriges klubbar och föreningar. Folkspel har inga privata vinstintressen och det är det som skiljer dem från andra spelbolag. 

Folkspel ger föreningar växtkraft!

Folkspels hemsida kan du som förening läsa mer om hur det går till vid försäljning av Folkspels olika produkter, vilka kampanjer och produkterbjudanden som är aktuella samt tips för hur ni lyckas med er försäljning. 

Digital föreningsförsäljning

Folkspel erbjuder två olika sätt för föreningar att sälja Bingolotter digitalt, det ena är via en unik föreningslänk och det andra är genom att publicera banners på sin hemsida. Gemensamt för båda lösningarna är att allt överskott från försäljning som görs via dem går oavkortat till er förening, precis som vid vanlig lottförsäljning. Läs mer om Folkspels banners.

Material

Här har vi samlat material som föreningar kan använda för att marknadsföra försäljning av Bingolotter och Sverigelotten. 

Banners BingoLotto "Stötta vår förening"

Banners Sverigelotten "Stötta vår förening"

Vill er förening starta digital försäljning av lotter? Här finns instruktioner för hur ni går tillväga för att skapa en föreningslänk.