Ungagerad

Är du vår nästa deltagare i Ungagerad, eller vet du någon som är det?

Kanske är du redan en del av Korpen idag eller är nyfiken på att bli en del av vår idrottsrörelse? Har du en idé, projekt eller aktivitet du skulle vilja förverkliga?

Då tror vi att vår ledarskaps- och projektledningsutbildning Ungagerad är något för dig. Fram till den 19 februari kan du ansöka om att genomgå utbildningen under 2023. Läs mer om hur du går tillväga nedan.

Elenor Derrah är tidigare deltagare av Ungagerad och berättar i filmen om sin korpresa, bland annat att hon idag sitter i styrelsen i Korpen Norrköping.

För vem är Ungagerad?

Du har fyllt 16 år. Du sitter på en idé som du vill förverkliga. Du vill lära dig mer om föreningslivet. Du vill vara med och påverka idrottsrörelsen

Utbildningens huvudsakliga  innehåll:

    • Ledarskap

    • Projektledning

    • Föreningskunskap

Program Ungagerad 2023 

31 mars-2 april: Kickoff i Östersund/Åre
12-14 maj: Stockholm (Åkersberga)
9-10 september: Västerås
25-26 november: Stockholm

Anmälan 

Skicka in din ansökan till info@korpen.se med ett personligt brev samt en kortfattad beskrivning av din idé, ditt projekt eller din aktivitet som du vill förverkliga. Ange även om du är med i en förening och vem din mentor är. Märk ditt mejl med "Ansökan Ungagerad 2023". Sista anmälningsdag är 19 februari. 

Pris 

16 000 kronor/deltagare (inkl. resa, kost, logi och alla aktiviteter). Beloppet faktureras föreningen.

Deltagaravgiften subventioneras helt via Projektstöd IF. Bidraget betalas ut i samband med fakturering. Notera att bidrag endast erhålles vid genomförande av hela utbildningen, i de fall deltagaren inte genomför hela utbildningen betalas inget bidrag ut (undantag vid uppvisande av läkarintyg).

Känner du dig osäker på vem du ska kontakta i din närmsta förening, tveka inte på att höra av dig till oss så hjälper vi dig! Maila till: Sara.alfredsson@korpen.se

Samarbetspartners 

Ungagerad 2023 genomförs av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet i samverkan med Korpen Storsjön, Skolidrottsförbundet och Korpen Västerås. 

Sagt om Ungagerad 2022

”Jag har fått support och motivation till att utföra mina idéer i verkligheten”

”Jag har fått ny kunskap om föreningslivet och dess uppbyggnad”

”Att jag utvecklat mitt ledarskap och blivit del av en större gemenskap inom Korpen. Mötesplatsen i Bålsta var underbar!”

”Ledarna för utbildningen är väldigt inspirerande och fina förebilder! Jag har också fått nya vänner.”

”Utöver engagemanget i själva utbildningen gav deltagarna varandra och ledarna så mycket av sig själva. Vi lärde av varandra, skrattade och dansade.”

Deltagare vid Ungagerads senaste möte.

Frågor?

Sara Alfredsson 
sara.alfredsson@korpen.se
08-699 64 07