Korpens stora mötesplats 2022

Vi kom, vi sågs, vi jublade!

Den första fysiska Mötesplatsen på tre år för Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet blev en succé för de runt 250 korpmedlemmar från Sveriges alla hörn som tagit sig till Aronsborg i Bålsta. Det är bara att konstatera att det händer något magiskt när vi ses fysiskt. Startfältet på våra föreläsare var av yppersta toppklass. Eller vad sägs om exempelvis Sveriges mest kända motionärer – Jenny och Sanna Kallur, hälsoinspirerande psykiatrikern Jill Taube och ekonomiprofessorn, föreläsaren och författaren Micael Dahlen?

Och när vi ändå nämner Micael Dahlen – han utsågs officiellt till Korpens förbundskapten i motionslandslaget! Du som läser det här och inte hade en aning om att vi faktiskt har ett motionslandslag, i nästa Korpnytt kommer du att få en djupdykning om vår nya motionskampanj som lanseras inom kort och som ni i föreningarna kan bli en del i. På Mötesplatsen presenterades den riksomfattande kampanjen som innehåller allt från en medryckande film, annonser som kan användas såväl lokalt som nationellt, till landslagströjor och en egen kampanjsida på korpen.se.

Vad vore en Mötesplats utan alla våra möjligheter att röra oss tillsammans, med ett leende?  I KIT var det möjligt att boka yoga, pricka tiden-loppet, handbollsfitness, pickleball, stavgång, olika danspass och massor av annat kul.

Mötesplatsen avslutades med en riktig 77-årsbaluns med musikunderhållning, middag, hurrarop och dans. De allra flesta var nog överens om att det var en pigg 77-åring som nöjd och glad gick och lade sig för att ha energin kvar till söndagens förbundsmöte.

Bilder från mötesplatsen

Kunde du inte vara på plats och är nyfiken på att se vad som hände under mötesplatshelgen? Kika in vårt stora bildutbud från alla dagarna! Var du på plats så kommer du säkert hitta dig själv på någon bild eller två. Det är fritt fram att ladda ner bilderna!

Till bildarkivet