Motionslandslaget

Kampanjen Motionslandslaget är en fortsatt succé och antalet personer och arbetsplatser som gått med ökar hela tiden. 

Facebook- och LinkedIn-grupp för motionslandslaget 

Vi har startat upp en Facebook-grupp för privatpersoner och en Linkedin-grupp för arbetsplatser. Engagemanget tog fart direkt på Facebook och många delar sina motionsaktiviteter och peppar varandra.  

Gå gärna med: https://www.facebook.com/groups/motionslandslaget/

Frågor?  

Kontakta kajsa.sellidj@korpen.se

Mallar i Korpen Toolbox 

Det finns anpassningsbara mallar i Korpen Toolbox. Där finns t ex en annons där ni kan få en lokalt anpassad variant med er ort:

Sedan tidigare finns ett par andra annonser, logotyp, omslagsbilder till sociala medier och A4-affisch med QR-kod (med länk till motionslandslaget.se).

Hör av er till sofia.melander@korpen.se om ni har frågor, önskemål om material eller saknar inlogg till Toolbox. 

Rollup

Vi har tagit fram ett antal rollups med motionslandslaget som det finns möjlighet att låna. Hör av er till sofia.melander@korpen.se om ni ska ha något event där ni vill synliggöra motionslandslaget.

Hur går det för Motionsnytt?

De tre första utskicken har haft en öppningsfrekvens på mellan 50-67 % vilket vi är mycket nöjda med.  

Nya gif:ar/stickers till sociala medier

Vi har uppdaterat våra gif:ar i Giphy (https://giphy.com/Korpen) med nya stickers. Ni kan nå dem i sociala medier (t ex Instagram och TikTok) och piffa upp era inlägg. Det finns även en Korpen-sticker och stickers kopplade till olika aktiviteter som fotboll och racketsport men också lite allmänna pepp-stickers. 

 

Giffar och bilder i olika format finns även att ladda ner från Korpens dropbox. Det finns en dropbox med material riktat till privatpersoner och en med inriktning på arbetsplatser. 

Dropbox motionslandslaget för privatpersoner 

Dropbox motionslandslaget för arbetsplatser

”Motionslandslaget” har egen spellista på Spotify

Vi har uppmanat våra deltagare i motionslandslaget att bidra med sina bästa träningslåtar till vår gemensamma Spotifylista ”Motionslandslaget”. Just nu har 204 personer varit med och delat sina bästa träningslåtar som tillsammans utgör 8,5 h av bra träningsmusik. Fortsätt gärna att lägga till era bästa träningslåtar på Spotify. Ett tips är att spara listan för att enkelt kunna hitta till den.  

https://open.spotify.com/playlist/1eDiydF3O8sr9LZGBTuYcD?si=15e1a95c288d4da6