Korpen Challenge

 

Korpen Challenge är en digital motionsutmaning för arbetsplatser som Korpen tillsammans med Challengize genomfört flera år i rad. Guldkanten med Korpen Challenge är att utmaningen genererat viktiga pengar till både korpföreningar och Nationella Organisationer. Den 25 april drog vårens utmaningen igång och aktiverade arbetsplatser runt om i landet fram till och med den 5 juni. På korpen.se kan du läsa mer om Korpen Challenge och om vinnarlaget.

Det som är extra glädjande med Korpen Challenge är att föreningar kan sälja utmaningen till företag och arbetsplatser på sin ort och få 100 kronor i kickback för varje såld plats. Vid tidigare försäljningar av utmaningen har flera föreningar och Nationella Organisationen fått extra klirr i kassan. Allt från 800 kronor till 40 000 kronor, en riktigt rolig och bra förtjänst! 

KommunAnställdas Fritidsförbund (KAF) var en av de som gjorde en bra förtjänst via Korpen Challenge 2020 och så här säger deras ordförande Per- Anders:

– Korpen Challenge fick många kommunanställda att komma igång och var samtidigt väldigt roande, kamratlig och genererade många high fives. Att det dessutom blev den bästa årsgåvan i form av drygt 20 000 kronor till KAF var ju helt fantastiskt, säger Per- Anders, ordförande i KAF.

Korpen Challenge ett framgångsrecept för Korpen Östergötland 2020

Korpen Östergötland lyckades riktigt bra med att få deltagare till Korpen Challenge 2020. Så här säger Åsa Hjärtstrand om deras engagemang kring förra årets motionsutmaning. 

Flyer

Ladda ner den här PDF:en med information så kan du enkelt sprida ordet om Korpen Challenge.

Kontakt vid frågor om Korpen Challenge

Kajsa Sellidj
kajsa.sellidj@korpen.se
08- 699 64 14